POVRATAK

Tonći Kukoč u nastavku sezone opet u dresu Opatije

Četvrtak, 23. prosinca 2021. 13:38 Napisao/la  Igor Vranić

Kukoč  imao nekoliko ponuda, ali ne takvih da prije početka zimskog prijelaznog roka ne bi prevladala odluka da se vrati u Opatiju

Tonći Kukoč opet u crno-bijelom dresu
Tonći Kukoč opet u crno-bijelom dresu

 Tonći Kukoč u nastavku sezone ponovo će nositi dres Opatije!

Na početku ove sezone Kukoč i Zoran Bogolin nisu uspjeli dogovoriti nastavak suradnje taman kada je iskusni branič počeo igrati na visokoj razini.

Kukoč je ljetos prije svega namjeravao ponovo otići u inozemstvo, prije dolaska u Opatiju u siječnju ove godine osam sezona igrao je vani, u Hrvatsku se vratio iz mađarskog prvoligaša Kisvarde gdje je igrao zajedno s Nikom Datkovićem, bivšim stoperom Rijeke.

Očito nije pronašao klub koji će zadovoljiti njegove kriterije, poznato je da karizmatičnom braniču novac nije jedini motiv.

Nakon tri mjeseca stanke nije Kukoč odustao od inozemstva, imao je nekoliko ponuda, ali ne takvih da prije početka zimskog prijelaznog roka ne bi prevladala odluka da se vrati u Opatiju.

Budući da je ostao u kontaktu s Bogolinom, 31-godišnji branič odlučio je pomoći Opatiji da sačuva drugoligaški status.

Njegov je povratak dobra je vijest za opatijskog drugoligaša to prije što Kukoč neće biti jedino pojačanje.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.