Svjedočanstvo: Više policajaca pucalo je direktno u ljude, mene je pogodio jedan s brčićima

Srijeda, 25. svibnja 2022. 15:34 Napisao/la  SC
Svjedočanstvo: Više policajaca pucalo je direktno u ljude, mene je pogodio jedan s brčićima

Jedan od propucanih navijača u subotnjem obračunu s policijom na autoputu za tjednik Nacional opisao je svoju verziju događaja:

- Stajao sam na cesti, između dva zaustavljena kombija i vidio da se stotinjak metara dalje događa nered. U jednom trenutku policajci su nam se počeli približavati, doslovno jurišati s pendrecima, suzavcima i pištoljima, a neki od njih vikali su 'Ajde, pi..e'. Ostao sam ukipljen na mjestu i s deset metara udaljenosti metak me pogodio u nogu. U prvi mah pomislio dam se me je pogodila nekakva boca, ali krv je nenormalno šikljala. Odskakutao sam do kombija i legao, ljudi oko mene su skinuli majice kako bi napravili pritisak na ranu, a dok su to radili policajci su ih nastavili tući pendrecima po leđima. Kada su im kazali da pomažu ranjenom i upucanom čovjeku, odgovorili su sa: 'Neka je ranjen'. Nisam vidio trenutak kada je na mene ispaljen metak, ali definitivno je pucalo više policajaca - i to ne u zrak ili pod, nego direktno u ljude. Mene je po svemu sudeći pogodio jedan s brčićima, rekao je za Nacional ozlijeđeni navijač Hajduka.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.