SLAVEN BILIĆ Protiv koga god igrali, ja uvijek sve ulažem na Liverpool samo zbog Kloppa

Utorak, 04. kolovoza 2020. 23:15 Napisao/la  SC

Svaka liga je teška, ali Premierliga je poput Hollywooda. Veselim se što budućnost donosi. Moja momčad i ja smo spremni, tvrdi menadžer WBA

Slaven Bilić
Slaven Bilić

Slaven Bilić u razgovoru za njemački Sport1 najviše je govorio o Nijemcima, nekadašnji igrač Karlsruhera dobro poznaje njemački pobjednički mentalitet.

Evo što je rekao u uspjesima Jurgena Kloppa na klupi Liverpoola.

- Klopp je nevjerojatan. On je jedan od najboljih i sada je konačno donio Liverpoolu titulu prvaka Engleske. Način na koji je razvio momčad je fantastična. Klopp ima karizmu i inteligenciju. Protiv koga god da igrali, ja uvijek sve ulažem na Liverpool. Samo zbog Jurgena Kloppa. Sve što radi ima glavu i rep. Njegova cijela karijera je nešto što je nenadmašno. Posjeduje talent, humor i istovremeno je čovjek. To je predivno. Puno traži od igrača, ali im i puno toga dopušta i zato ga vole. Najteži je posao pronaći balans u svemu tome, a on je to doktorirao, kazao je Bilić, koji je na klupi WBA opet postao akter Premierlige.

- Sretan sam jer sam napravio dobar posao, učinio sam igrače i navijače sretnima. Financijska injekcija koja slijedi ulaskom u Premierligu donijet će dodatnu stabilnost u klub, a to znači i sigurne poslove za sve naše zaposlenike. To je posebno važno u ovom periodu koronavirusa i zbog toga sam posebno sretan. Svaka liga je teška, ali Premierliga je poput Hollywooda. Poznajem ligu, igrao sam za West Ham i Everton, uživao sam trenirajući West Ham. Veselim se što budućnost donosi. Moja momčad i ja smo spremni, tvrdi Bilić.

Nijemci su posebno osjetljivi na Thompsonove pjesme, Manuel Neuer nedavno je tijekom odmora u Hrvatskoj zapjevao "Lijepa li si" što je izazvalo salvu negativnih reakcija njemačkih medija:

- Naravno da znam tu pjesmu. Poznata mi je cijela situacija i nažalost novinari su napravili preveliku stvar od toga. Neuer je veliki ljubitelj Hrvatske, voli dolaziti u posjete. To je tipična pjesma o hrvatskim ljepotama i nema ništa desno orijentirano u njoj. To je pjesma o lijepoj zemlji, ništa više i ništa manje. Nije službena himna, ali je himna naše reprezentacije, objasnio je Bilić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.