Samir Toplak, trener Intera: Ja trenutačno imam više Dalmatinaca u momčadi nego Hajduk

Petak, 31. ožujka 2017. 10:43 Napisao/la  SC

Ja u ovoj utakmici mogu računati na taj hajdučki, dalmatinski dišpet, dok Hajduk baš i ne može, kaže Toplak uoči današnje utakmice protiv Hajduka


Samir Toplak iznio je zanimljivu tezu uoči današnje (18) utakmice Intera i Hajduka, trener Intera argumentirano je doveo u pitanje vitalno u splitskom klubu:

- Meni je najsmješnije kad u medijima pročitam kako će u Hajduku proraditi njihov dišpet, pa ja trenutačno imam više Dalmatinaca nego Hajduk. Dakle, ja u ovoj utakmici mogu računati na taj hajdučki, dalmatinski dišpet, dok Hajduk baš i ne može... Htio bih vidjeti kako bi ova momčad Hajduka igrala da domaće utakmice igra u Zaprešiću. Da moja da igra pred Torcidom, uvjeren sam da bismo automatski zamijenili uloge na tablici. Smatram da mi u zadnje tri godine jako dobro radimo s obzirom na uvjete, kadar i to što smo bez navijača. Osjećamo se ugodno kad igramo na Poljudu i Rujevici, to je pravo nogometno ozračje, rekao je Toplak za SN.

Iako Inter zaostaje 20 bodova, u Zapršiću se igra utakmica neizvjesna ishoda.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.