ROBERT PROSINEČKI

Postao trener nogometaša Olimpije

Utorak, 22. ožujka 2022. 16:05 Napisao/la  SC

Doveden da osvoji titulu prvaka

Postao trener nogometaša Olimpije

Robert Prosinečki novi je trener Olimpije!

Ljubljanski klub na službenoj stranici službeno je potvrdio da se Prosinečki vratio u klub za koji je igrao u sezoni 2002/03.

Prosinečki je naslijedio Dinu Skendera, u utorak je dogovorio detalje ugovora prije nego što je službeno predstavljen.

Skender je dobio otkaz nakon što je Olimpija u 28. kolu odigrala neodlučeno (1:1) s Domžalama, treća Olimpija za vodećim Mariborom zaostaje 7 bodova, Koper ima četiri boda više na drugom mjestu.

Skenderu je praktično preusudio domaći poraz od Celja (2:4) u 27. kolu, Simon Rožman u borbi za ostanak odnio je bodove sa Stožica.

Prosinečki je doveden da postane prvak!

Olimpija je ove zime dovela niz pojačanja, stigli su Marin Pilj iz Osijeka, vratar Ivan Banić iz Gorice, Marijan Čabraja iz Dinama, Robert Mudražija iz Rijeke, Ivan Prtajin, nekadašnji igrač Hajduka, Udinesea i nizozemske Rode,...

Za Olimpiju igraju stoper Goran Milović, Mario Kvesić, bivši stoper Intera i Slaven Belupa Damian van Brugge,...

Milan Mandarić prodao je klubu njemačkom poduzetniku, Adam Delius složio je momčad koja je u nastavku sezone postala izgledni kandidat za osvajanje naslova prvaka.

Robert Prosinečki jedan je od najboljih hrvatskih nogometaša svih vremena, jedan je od rijetkih igrača koji je igrao za Barcelonu u Real Madrid.

Trenersku karijeru počeo je kao član stručnog stožera bivšega izbornika Slavena Bilića, vodio je Crvenu zvezdu u dresu koje je postao europski prvak, bio je izbornik Azerbajdžana i BiH, trenirao je momčadi turskih klubova Kayserispor i Denizilspor.

Prosinečki će debitirati 3. travnja, kada Olimpija na Stožicama igra protiv Radomlja.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.