ROBERT PROSINEČKI

Odabrao najboljega suigrača

Nedjelja, 14. siječnja 2024. 11:01 Napisao/la  SC

Prosinečki otkrio kakav nogomet voli gledati

Robert Prosinečki
Robert Prosinečki

Robert Prosinečki svojedobno je bio najbolji veznjak na svijetu, Prosinečki je bio najbolji igrač momčadi Crvene zvezde koja je osvojila naslov europskog prvaka.

Nakon tgoga igrao je za Real Madrid i Barcelonu, za španjolski AS otkrio je koji mu je velikan draži:

- Skloniji sam Realu. Bio mi je prvi klub u Španjolskoj i danas navijam za njega. Također, u Realu igra i Luka Modrić. On je ponos Hrvatske. Euro će mu biti posljednje veliko natjecanje za hrvatsku reprezentaciju i priželjkujemo da će biti spreman. Luka je fenomen. Činjenica da s 38 godina igra na najvišoj razini dokazuje koliko je veliki profesionalac. On živi nogomet, kazao je Prosinečki.

U dilemi Ancelotti ili Xavi, Prosinečki je otkrio kakav nogomet voli gledati:

- Nogomet koji ja preferiram nametnuo Cruijff, nastavio Guardiola i danas ga pokušava održati Xavi. No, Ancelottijeva veličina kao trenera je neosporna. Osvajao je trofeje sa svim klubovima, koje je vodio, naglasio je Prosinečki.

Igrao je s mnogim velikim igračima, a najveći je:

- Ronaldo! Igrao sam s mnogim velikim igračima u hrvatskoj reprezentaciji i u Realu, ali kada sam u Barceloni upoznao Ronalda Nazarija, to je bilo nešto posebno, poručio je Prosinečki.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.