Robert Prosinečki: Igrao sam četiri, pet puta protiv Maradone, on je bio drugačiji...

Subota, 16. travnja 2022. 09:57 Napisao/la  SC
Prosinečki i Maradona
Prosinečki i Maradona

 Robert Prosinečki u dresu europskog prvaka Crvene zvezde igrao je najbolji nogomet u karijeri, početkom devedesetih bio je ponajbolji vezni igrač na svijetu, možda bi bio najbolji da još uvijek nije igrao Diego Maradona:

- Maradona je bio monstrum, svakako jedan od najboljih ikada, ali način na koji su igrali u kontinuitetu Messi i Ronaldo, to je vrlo teško, čak i nemoguće ponoviti. O.K., Messiju fali naslov svjetskog prvaka i zato je u mnogim razmišljanjima, pa i u Argentini, Maradona - taj. Ali, opet. što je Messi sve osvojio, koliko je Zlatnih lopta kod njega, Liga prvaka, pa je i on s te strane monstrum. I to je sve radio u Barceloni, a Maradona je ipak svoje najbolje igre odigrao za Napoli. Igrao sam četiri, pet puta protiv Maradone i, da, on je bio drugačiji, kazao je Prosinečki za Sportske novosti.

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.