Službeno: Robert Palikuča podnio ostavku na funkciju generalnog menadžera za sport

Nedjelja, 28. kolovoza 2022. 16:56 Napisao/la  SC

Želim se zahvaliti svima u klubu, od predsjednika Damira Miškovića i Upravi do svih zaposlenika na ukazanom povjerenju, napisao je Palikuča

Robert Palkuča
Robert Palkuča

HNK Rijeka objavio je sljedeću vijest:

Robert Palikuča više nije sportski direktor Hrvatskog nogometnog kluba Rijeka. Dan nakon utakmice protiv Varaždina, Palikuča je podnio ostavku na funkciju generalnog menadžera za sport, u okviru koje je obavljao funkciju sportskog direktora, a njegovu ostavku prihvatila je Uprava kluba.

Palikuča je u Rijeku stigao u lipnju 2021. godine naslijedivši Ivana Mancea.

– Želim se zahvaliti svima u klubu, od predsjednika Damira Miškovića i Upravi do svih zaposlenika na ukazanom povjerenju. Odluka o odlasku iz kluba je isključivo moja uvjetovana rezultatima koji su bili ispod renomea kluba kao što je Rijeka. Došli smo u situaciju kada smjena trenera nije donijela željeni učinak na prvu momčad i rezulate i moj odlazak je nova mjera kojom želim pomoći da se ova situacija preokrene. Rijeci želim puno sreće i uspjeha u nastavku sezone, rekao je Robert Palikuča.

HNK Rijeka Robertu Palikuči želi sve najbolje u nastavku karijere, stoji u objavi.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.