PUKLA RIJEČKA VEZA

Sanjin Ugarković tužio Anasa Sharbinija

Četvrtak, 26. srpnja 2012. 14:19 Napisao  I. V.

Sharbini se obavezao isplatiti proviziju od 10 posto na temelju četverogodišnjih primanja i Ugarković potražuje 140 tisuća eura

Sanjin Ugarković tužio je Arbitražnoj komisiji HNS-a Anasa Sharbinija od kojega potražuje iznos od 140.000 eura na ime zastupanja u transferu iz Rijeke u Hajduk. Riječki menadžer ovlašteno je 2009. godine zastupao mlađeg Sharbinija, koji se obavezao Ugarkoviću isplatiti proviziju od 10 posto na temelju četverogodišnjih primanja.

Računica je jasna: budući da je Sharbini u Hajduku godišnje zarađivao 360.000 eura neto, u četiri godine zaradio je 1,4 mil. eura, deset posto od ukupne zarade iznosi cca. 140.000 eura! Ugarkovića pred Arbitražnom komisijom HNS-a zastupa zagrebački odvjetnik Nikola Badovinac, uskoro će biti zakazano ročište na kojemu se mogu pojaviti zanimljivi svjedoci. Ako Sharbini ne uspije osporiti tužbu, novom igraču Il Ittihada može se dogoditi suspenzija.

Braću Ahmada i Anasa Sharbinija 2009. godine Rijeka je prodala Hajduku za 2,3 mil eura neto. U tom razdoblju mlađi Sharbini bio je na meti Zdravka Mamića, pa se transfer pretvorio u vrlo gledanu sapunicu. Izgleda da će netko na kraju morati platiti visoke troškove produkcije.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.