Pogledajte kako se predsjednik Ivo Josipović snašao na travnjaku u humanitarnoj utakmici

Subota, 04. kolovoza 2012. 22:10 Napisao/la  SC

Uz predsjednika Josipovića u humanitarnoj utakmici zaigrali su i Davor Šuker, Dario Šimić, Niko Kovač, Dragan Primorac, Goran Karan, Ivica Šurjak...

Ivo Josipović, predsjednik Republike Hrvatske, nalazi se u Kninu u sklopu obljetnice Dana Domovinske zahvalnosti koji se slavi u nedjelju. Josipović je pronašao vremenda da pokaže kako se snalazi na zelenom travnjaku.

Naime, u subotu je u sklopu obilježavanja 17. obljetnice Vojno Redarstvene akcije Oluja na nogometnom terenu NK Dinare odigrana humanitarna nogometna utakmica "Hrvatsko srce za Knin" izmedju ekipe 4. i 7. gardijske brigade i Glazbenih zvjezda (CRO UNUM).

Uz predsjednika Josipovića zaigrali su i Davor Šuker, Dario Šimić, Niko Kovač, Dragan Primorac, Goran Karan, Ivica Šurjak...

Fotogalerija Hrvoje Jelavić/PIXSELL

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.