Petar Bočkaj ne smatra se krivcem, žao mu je što se zabio u benzinsku postaju

Srijeda, 02. veljače 2022. 15:04 Napisao/la  SC
Petar Bočkaj
Petar Bočkaj

Petar Bočkaj ne smatra se krivcem za kazneno djelo koje mu se stavlja na teret, ali mu je žao što je pod utjecajem alkohola skrivio prometnu nesreću, otprilike glasi obrana Petra Bočkaja na Općinskom sudu u Osijeku.

Počelo je suđenje nogometašu Dinama, koji se automobilom zabio u zgradu benzinske postaje.

Tadašnji igrač Osijeka pobjegao je s mjesta nesreće, NK Osijek odmah je najavio raskid ugovora koji nikada nije zaživio, djelatnica benzinske postaje zadobila je ozljede zbog čega traži odštetu.

Bočkaja je policija ubrzo uhvatila, utvrđeno je da nije namjerno zabio u izlog, već da je slučajno ubacio u pogrešnu brzinu.

Imao je 1,86 promila alkohola u krvi u trenutku kada se s automobilom marke Mercedes AMG E43 zabio u prodajni izlog i ozlijedio djelatnice iza pulta.

- Nakon što je izašao iz automobila došao je do druge strane pulta, ali nisam vidjela da pokušava odmaknuti pult i pomoći mi iako sam zapomagala i tražila pomoć. On se potom vratio u automobil i izvezao ga iz trgovine, a nakon toga ga više nisam vidjela, prenosi Jutarnji list izjavu djelatnice.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.