Opatija svladala Istru 1961 na Drosini, Marko Bjelanović pogotkom okrunio dominaciju

Četvrtak, 02. rujna 2021. 17:45 Napisao/la  SC

Koliko je izražena bila dominacija gostiju najbolje će posvjedočiti podatak da je pulski prvoligaš u prvom dijelu imao samo jedan udarac na vrata Opatije

Nogometaši Opatije na stadionu Aldo Drosina
Nogometaši Opatije na stadionu Aldo Drosina

Nogometaši Opatije  pobijedili su Istru 1961 1:0 u prirepmnoj utakmici odigranoj na stadionu Aldro Drosina u Puli.

Pogodak odluke postigao je Marko Bjelanović u 28. minuti, napadač Opatije na taj je način okrunio kud i kamo bolju igru gostiju, koji su čitavo prvo poluvrijeme dominirali.

Prava je šteta da na odmor nisu otišli s izraženijim vodstvom, u 36. minuti Ivančić je zatresao vratnicu, a bilo je još nekoliko izglednih prigoda.

Koliko je izražena bila dominacija gostiju najbolje će posvjedočiti podatak da je pulski prvoligaš u prvom dijelu imao samo jedan udarac na gol suparnika.

U nastavku su Puljani nešto bolje zaigrali, uspostavili su ravnotežu, što i ne treba čuditi budući da je trener Zoran Bogolin priliku pružio svim nogometašima.

Sve u svemu, Opatijici su ispunili svoj cilj i u prvenstvenoj pauzi odigrali jaku pripremnu utakmicu na prekrasnom stadionu.

Tko zna, možda se dogodine zaigra još jedan regionalni prvoligaški derbi.

OPATIJA: Baždarić, Grujević, Jukičić, Bertoša, Maloku, Kozić, Ivančić, Glavaš, Bogolin, Bilobrk, Bjelanović. Još su igrali:  Berković, Vuknić, Belančić, Malinić, Zgrablić, Vuknić, Hetesi, Petrović, Ivčić, Klapan.

Istra 1961 – Opatija 0:1 (Bjelanović 28)

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.