ANAS SHARBINI PREDSTAVLJEN

Nikola Turčić: Želimo prije svega privući mlade

Subota, 20. veljače 2021. 13:21 Napisao/la  Igor Vranić

Nije nama ove sezone bio imperativ rezultat, želimo prvo ustrojiti stabilan klub u kojemu će se igrači, članovi uprave i navijači osjećaju ugodno, kaže predsjednik OŠK Omišlja

Goran Gajlzer, Anas i Ahmad Sharbini, Nikola Turčić
Goran Gajlzer, Anas i Ahmad Sharbini, Nikola Turčić

Anas Sharbini u subotu je službeno predstavljen na Omišlju!

Anas je simbolično potpisao pristupnicu u nazočnosti predsjednika OŠK-a Omišalj Nikole Turčića, brata Ahmada i Gorana Gajzlera, koji je zadužen za sportsku klupsku politiku.

Dolaskom Anasa Sharbinija omišaljski klub dobio je drugačiju dimenziju, poduzetni predsjednik Nikola Turčić ostvario je transfer koji je odjeknuo izvan granica Hrvatske:

- Njegov dolazak rezultat je truda cijele uprave, ne samo moga truda. Time smo nastavili raditi ono što smo počeli prije početka sezone, kada smo doveli Ahmada Sharbinija. I dalje težimo istom cilju, želimo prije svega privući mlade s našega otoka, posebice one koji su se prestali baviti nogometom zbog različitih razloga. Želimo u ova tmurna vremena na ovakav način animirati ljude da dođu na utakmice, da se vesele zajedno s nama, kaže Turčić.

Što se tiče terena, naravno da će protivnici u nastavku sezone drugačije gledati momčad za koju s brojem 90 na leđima igra jedan od najdarovitijih riječkih nogometaša ikada:

- Nije nama ove sezone bio imperativ rezultat, želimo prvo ustrojiti stabilan klub u kojemu će se igrači, članovi uprave i navijači osjećaju ugodno. Kada se klub tako ustroji, rezultati počnu dolaziti sami o sebe. Nismo uopće opterećni rezultatima ove sezone, naglašava Turčić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.