NENAD BJELICA

S Osijekom sam na Arbitražnom sudu

Subota, 12. studenog 2022. 09:19 Napisao/la  SC

Nadam da ću dobiti što mi pripada

Nenad Bjelica
Nenad Bjelica

Nenad Bjelica za RTL prvi put je govorio o odlasku iz Osijeka:

- U Osijeku sam proveo jako lijepe dvije godine, ali umorio me dosta posao, više nego dvije godine u Dinamu. Radio sam da Osijek bude bolji kad budem odlazio. S ljudima iz kluba, igračima, stožerom i zaposlenicima imam sjajan odnos, a s upravom ne najbolji. Na Arbitražnom smo sudu HNS-a pa se nadam da ću dobiti što mi pripada po ugovoru do 30. lipnja 2023. Raskid sam dobio u ponedjeljak nakon pobjede nad Hajdukom. Predsjednik me pozvao na razgovor, pokušali smo se sporazumno rastati, dao sam svoj prijedlog, on je rekao da će mi se javiti s kontraprijedlogom pa mi se više nije javio nego mi je poslao otkaz mailom i preko društvenih mreža doznao sam da sam razriješen dužnosti, kazao je Bjelica.

Bivši trener Osijeka ovako je komentirao spekulacije da će postati trener Hajduka:

- Nitko me nije zvao, nisam bio kandidat, ali ja sam profesionalac i razmatrao bih ponudu. Ne kažem da ne bih prihvatio. Hajduk je u kategoriji svih drugih klubova, osim Osijeka.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.