Nenad Bjelica ostaje na klupi Osijeka, agonija se nastavlja

Ponedjeljak, 15. kolovoza 2022. 20:14 Napisao/la  SC

Nenad Bjelica kao ključna osoba sportskog segmenta ima maksimalnu podršku Uprave NK Osijek da nastavi voditi ovaj projekt, piše predsjednik

Nenad Bjelica ostaje na klupi Osijeka, agonija se nastavlja

 Nenad Bjelica ostaje trener Osijeka, agonija se nastavlja!

Predsjednik kluba Ferenc Sakalj nakon sastanka s Bjelicom objavio je sljedeće priopćenje:

- Nenad Bjelica kao ključna osoba sportskog segmenta ima maksimalnu podršku Uprave NK Osijek da nastavi voditi ovaj projekt putem kojeg smo zacrtali. Nastavno na posljednje rezultate, ispadanje iz Europe i četiri prvenstvene utakmice bez pobjede, kao predsjednik kluba osjećam dužnost i odgovornost obratiti se navijačima Osijeka i nogometnoj javnosti.

Rezultati koje smo ostvarili na početku sezone daleko su ispod razine koju smo svi očekivali, naše ambicije i želje bile su puno više od ostvarenog u protekla tri tjedna, a pogotovo u odnosu na igrački kadar koji imamo na raspolaganju.

Ipak, u šest godina koliko smo u Osijeku, počevši od stabilizacije kluba i njegova spašavanja kada se situacija činila bezizlaznom, donosili smo odluke koje su bile usmjerene isključivo boljitku kluba. U mnogim ranijim situacijama nismo reagirali ishitreno, a brojni procesi i projekti koje smo pokrenuli temelje se na povjerenju, stabilnosti i kontinuitetu struke u svim segmentima.

Kao predsjednik Uprave NK Osijek u rujnu 2020. godine s Nenadom Bjelicom sam dogovorio trogodišnji ugovor kojem je primarni cilj bio, govoreći isključivo o sportskom segmentu, podići klub na jednu višu razinu i mislim da smo velikim dijelom taj naum i ostvarili, stoji u priopćenju.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.