Nenad Bjelica najavio osvajanje trofeja, uskoro potpisuje peto pojačanje

Četvrtak, 15. srpnja 2021. 18:20 Napisao/la  SC
Nenad Bjelica
Nenad Bjelica Foto: NK Osijek

Nenad Bjelica odradio je prve ljetne pripreme u Osijeku i jasno kazao što želi iduće sezone:

- Naše su pripreme bile uspješne i sve što smo planirali smo ostvarili unatoč visokim vrućinama koje su pratile naš rad. Raduje me ta okolnost kao i ona da su pripremama bili obuhvaćeni i neki igrači koji su duže vrijeme bili ozlijeđeni, a i da su se novi igrači koji su nam došli u ovom prijelaznom razdoblju dobro uklopili. Želimo osvojiti titulu, ali nećemo si stvarati imperativ. Želja mi je da pokažemo u ovoj sezoni kako se možemo nositi s našim najboljim momčadima. Vidjet ćemo na kraju sezone kako će to izgledati, ali želimo osvojiti jedan trofej, kaže Bjelica.

Osijek je do sada doveo četvoricu igrača (Šime Gržan, Darko Nejašmić, Slavko Bralić, Amer Hiroš), u četvrtak je u Osijek doputovao Ivan Fiolić.

Bivši igrač Dinama uskoro će postati peto pojačanje ovog ljeta.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.