Nenad Bjelica istaknuo kandidaturu za novog izbornika hrvatske reprezentacije

Srijeda, 18. ožujka 2020. 14:44 Napisao/la  SC
Nenad Bjelica
Nenad Bjelica

Nenad Bjelica istaknuo je kandidaturu za novog izbornika istoga trenutka kada je Zlatko Dalić naslutio mogućnost da neće na klupi hrvatske reprezentacije dočekati Europsko prvenstvo 2021. godine.

- Kome to ne bi bila želja. Već 13 godina sam klupski trener i dobro se osjećam u toj koži. Malo je dosadno raditi svaka dva mjeseca na okupljanjima po 10 dana. Dalić je najavio da će nakon Eura možda otići, a već mu se traži zamjena. Bila bi mi velika čast, ali vrijeme će pokazati. Lijepo mi je u Dinamu, jako sam sretan. Ambiciozan sam i vjerujem u sebe. Bio sam trener u Italiji u Serie B, u Austriji... Doći do Liga petice nije lagano. Vjerujem da ću nekako doći do Njemačke, Italije ili Španjolske. Tamo sam ostavio trag kao igrač i trener. Poznajem jezik, a jezici su danas još uvijek veliki problem. Ako ih ne poznajete, budite sigurni da ćete teško doći do ovdje nabrojanih zemalja, kazao je Bjelica za telegraf.rs.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.