Nenad Bjelica opet nije dobio otkaz zbog stručnih nego zbog karakternih osobina

Utorak, 30. kolovoza 2022. 11:23 Napisao/la  Igor Vranić

Čelnici Osijeka otkazom  pokazali da im otpremina nije važnija od obraza, koji su crvenjeli od Bjeličinih pljuski po medijima

Nenad Bjelica opet nije dobio otkaz zbog stručnih nego zbog karakternih osobina

Nenad Bjelica dobio je drugi naprasni otkaz u karijeri, u Dinamu i Osijeku dobio je otkaze zbog sličnoga razloga!

Čelnici Osijeka iznenadili su javnost klasičnom demonstracijom financijske moći, otkazom su pokazali su da im oko 9 mil. kuna otpremine nisu važniji od obraza, koji su prošle sezone crvenjeli od Bjeličinih pljuski po medijima.

Jasno da su Bjeličine kritike rada uprave najavile početak kraja suradnje, loša atmosfera na početku sezone utjecala je na slabe rezultate, Bjelica nije ni pomišljao na ostavku zbog otpremine.

Osijek je bio zadnji na ljestvici prije utakmice protiv Hajduka, nakon pobjede protiv Hajduka činilo se da će Bjelica opet početi likovati, a onda se dogodio otkaz.

Bjelica drugi put uzastopno nije dobio otkaz zbog stručnih nego zbog karakternih osobina, u Dinamu je dobio otkaz nakon što nije pristao na smanjenje plaće u koronakrizi.

Zdravko Mamić i Ferenc Sakalj usmjerili su otkazima karijeru trenera, koji je na klupama Dinama i Osijeka prometnuo u stručnjaka kojemu je novac ipak važniji od nogometa.

 

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.