Luka Modrić: Na početku produžetaka imali smo ih na konopcima

Ponedjeljak, 28. lipnja 2021. 21:20 Napisao/la  SC
Oršić  ovako smanjio na 2:3...
Oršić ovako smanjio na 2:3...

Mislav Oršić unio je preokret u završnici utakmice protiv Španjolske, pogodio je za 2:3, asistirao je za 3:3...

- Prije svega bih se htio zahvaliti navijačima koji su naš podržali u ovako velikom broju. Borili smo se do samog kraja, ali u završetku utakmice smo malo pali, oni su iskoristili svoje prilike i zasluženo odnijeli pobjedu. Nažalost nismo zabili, to je bilo vrijeme u kojem se lomila utakmica, da smo tada zabili gol, tko zna što bi bilo, sada se moramo okrenuti nekim novim izazovima. Znali smo da Španjolci drže posjed gotovo savršeno, ali smo i znali da im moramo nekako uzeti loptu i da ćemo samo tako doći do prilike, ali, bilo je toga premalo, smatra Oršić.

- Poveli smo iz sretnog gola. Poslije su oni bili bolji, bar prvih 60 minuta. Stajali smo preduboko u našoj polovici i pustili ih da igraju. Kad smo izašli, igrali smo bolje i stvarali više šansi i otud je došlo i izjednačenje, gdje smo pokazali kvalitetu i karakter. Na početku produžetaka imali smo ih na konopcima, nismo uspjeli zabiti iz dvije mrtve šanse. Onda se utakmica preokrenula i nismo imali snage za povratak, kazao je Luka Modrić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.