Milan Bandić čestitao Rijeci kao gradonačelnik grada Zagreba i predsjednik GNK Dinamo

Ponedjeljak, 22. svibnja 2017. 10:28 Napisao/la  SC

Bandić čestitao na pobjedi protiv S. Belupa umjesto Cibalije


Milan Bandić pridružio se čestitarima, gradonačelnik Zagreba u izbornoj noći čestitao je Rijeci na osvojenoj tituli prvaka uz jedan gaf:
 
Svim nogometašima HNK Rijeka, upravi na čelu s Damirom Miškovićem, stručnom stožeru na čelu s trenerom Matjažem Kekom i svim navijačima Rijeke, u ime grada Zagreba i svoje, kao gradonačelnik grada Zagreba  i kao predsjednik GNK Dinamo upućujem  najiskrenije čestitke na uvjerljivoj pobjedi nad Slaven Belupom i velikom, povijesnom uspjehu vašega kluba, koji je  u cijeloj sezoni  suvereno krojio put do osvajanja prvenstva Hrvatske – po  prvi puta u svojoj povijesti.

Znam da Rijeka slavi i slavi s pravom, jer iza uspjeha veliki je rad, veliki trud, onaj nogometni organizacijski, i sjajno zajedništvo kluba i navijača Rijeke. Pred vama je jedna važna europska sezona u kojoj ćete braniti boje Hrvatske. Želim vam puno sreće i uspjeha  i na europskoj sceni.

Sretno!, stoji u Bandićevoj čestitki koja veliča pobjedu protiv Slavena Belupa umjesto Cibalije.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.