Tonći Kukoč: Mijo nam ne valja jer je naš, gleda mu se svaka greška!

Četvrtak, 18. veljače 2021. 14:00 Napisao/la  SC

Danas stranci u Hajduku imaju više od dva milijuna eura plaću, a što su napravili? Napravili su moj k...., komentirao je 30-godišnji branič Opatije izbacivanje kapetana Hajduka iz prve momčadi

Tonći Kukoč
Tonći Kukoč

Tonći Kukoč, nekadašnji nogometaš Hajduka, a odnedavno bek drugoligaša Opatije, odavno je poznat po britkim kritikama zbivanja u hrvatskom nogometu.

Tridesetogodišnji nogometaš očito nije mogao šutke prijeći preko najnovijeg poteza vodstva Hajduka, pa je na Facebooku u svom prepoznatljivom stilu prokomentirao odluku da se Mijo Caktaš potjera u B momčad.

"236 nastupa, 98 golova. I da ima milijun eura godišnje, vrijedi svaki euro. Jedan od rijetkih domaćih igrača koji može izdržati pritisak kada je najteže, ali Mijo nam ne valja jer je naš. Tek kad ode iz kluba vidjet će se koliko će nam faliti. Gleda mu se svaka greška, a svaki stranac koji dođe u klub slavimo ga kao da je došao Mojsije. U zadnjih deset godina koliko je stranaca opravdalo da su igrači za Hajduk? Dođu u Hajduk, poljube grb i nema ih više. Danas stranci u Hajduku imaju više od dva milijuna eura plaću, a što su napravili? Napravili su moj k....", napisao je u Kukoč u komentarima ispod teksta objavljenog na Dalmatinskom portalu.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.