Marin Leovac postao igrač Osijeka, Nenad Bjelica ostvario želju

Srijeda, 26. siječnja 2022. 15:04 Napisao/la  SC
Leovac i Bjelica
Leovac i Bjelica Foto: NK Osijek/Facebook

Marin Leovac službeno je postao igrač Osijeka, koji je 33-godišnjega braniča predstavio na službenoj stranici:

- Prije svega sam sretan što sam došao u Osijek. Malo je potrajalo, ali su se na kraju klubovi ipak dogovorili. Poznajem ljude u stručnom stožeru, isto tako i većinu igrača, tako da sada jedva čekam da im se priključim na treninzima. Ciljevi su visoki i nadam se da ćemo na kraju nešto i osvojiti. Dok smo imali slobodno uvijek sam nastojao zadržati i nastaviti taj ritam rada, iščekujući rasplet situacije. Zbog toga sam bio i s Dinamom II u Poreču, da ostanem u formi i spremno dočekam neki novi izazov koji se sada i dogodio. Spreman sam i na raspolaganju treneru. Uvijek je bilo teško igrati protiv Osijeka, neizvjesno i napeto, momčad je dobra i vjerujem da možemo i nadalje biti vrlo uspješni. Naravno da pritom želim dati i svoj puni doprinos, kazao je Leovac.

Leovac i Nenad Bjelica dobro se poznaju:

- Surađivali smo u bečkoj Austriji i Dinamu, ne treba trošiti riječi o njemu i njegovim suradnicima. Svi znamo koliko su kvalitetni i uspješni, na meni je i svima ostalima da pružimo najviše što možemo. Veselim se što ću upoznati svoje nove suigrače i vjerujem da ćemo od početka drugog dijela sezone nastaviti pobjeđivati, naglasio je Leovac.

- Uspjeli smo se na kraju usuglasiti s njegovim bivšim klubom i nismo dvojili nijedne sekunde. On je bio naša prva želja kada smo razmišljali o pozicij lijevog bočnog. U početku to nije bilo moguće, sada se to ostvarilo i jako smo sretni zbog toga. U njemu smo dobili iskusnog igrača koji poznaje moj način rad i ono kako najčešće igramo, također poznaje i naše automatizme. Vjerujem da mu razdoblje adaptacije na novu sredinu neće biti dugačko, da će nam pomoći od prvog trenutka i zato smo se i u velikoj mjeri odlučili za njega, istaknuo je Nenad Bjelica.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.