Marca usporedila Marina Ljubičića s Erlingom Haalandom

Utorak, 09. kolovoza 2022. 13:52 Napisao/la  SC

Haaland se prvi put pojavilo na naslovnicama, kada je zabio šest golova u prve četiri utakmice austrijske Bundeslige na početku sezone 2019./20. Marin Ljubičić sada je oborio taj rekord, piše Marca

Marca usporedila Marina Ljubičića s Erlingom Haalandom

Nakon što je postigao četiri pogotka u jednoj utakmici, o Marinu Ljubičiću raspisala se čak i Marca!

Ne samo raspisala, nego je napadača Hajduka na posudbi u LASK-u usporedila s Erlingom Haalandom!

- Haaland se prvi put pojavilo na naslovnicama, kada je zabio šest golova u prve četiri utakmice austrijske Bundeslige na početku sezone 2019./20. Marin Ljubičić sada je oborio taj rekord! Hrvatski reprezentativac do 21 godine zabio je šest golova u prve tri prvenstvene utakmice s LASK-om, zabilježila je Marca.

U Marcinu priču o otpisanom napadaču Hajduka uključena su poznata imena među kojima je bio Ivica Mornar, bivši igrač Seville nahvalio je mladoga napadača.

Što je drugo trebao!?

- Postigao je šest ligaških golova i ne bih imao ništa protiv da tako nastavi. Nakon svakog treninga pita me što može popraviti, ima sjajne predispozicije, kazao je trener LASK-a Dietmar Kuhbauer.

- Mogu se poboljšati u svakom aspektu, u radu glavom, u radu nogama, snazi trčanja... Ako to uspijem, golovi će doći, kazao je Ljubičić.

Marca nigdje nije napisala da Ljubičić nije mogao igrati u Hajduku kraj Marka Livaje i Jana Mlakara.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.