LUKA MODRIĆ

Nije bio dobar s Mandžukićem

Utorak, 07. rujna 2021. 15:23 Napisao/la  SC

Problem  je nastao ni iz čega, kaže Modrić

Modrić i Mandžukić
Modrić i Mandžukić

Luka Modrić reciklirao je sukob s Marijom Mandžukićem za medijske potrebe obilježavanja kraja karijere hrvatskog napadača:

- Mario je poseban tip. Nekad djeluje mrzovoljno, ali češće je dobro raspoložen. Tko ga ne poznaje dobro, pomislio bi da je mrgud. Marija godinama znam kao odličnog dečka s velikim srcem. Na gostovanju na Islandu, kada smo se u doigravanju borili s njima za odlazak na SP u Brazil, sreo sam se s Mandžukićem ispred hotelskog lifta i rekao mu: 'Ajde, Mario, idemo danas jako.. Rekao samo to onako kao što se igrači vrlo često međusobno bodre i potiču. Mandžukić me iznenadio svojom reakcijom: 'Samo ti sebe gledaj, pusti mene.' Učinilo mi se da je u pitanju neko trenutno neraspoloženje. Kao da se nešto durio na mene čemu nisam mogao naći logično objašnjenje. S Marijom sam uvijek imao dobar odnos, bili smo u stalnom kontaktu sve do tada. Onda je nastala tišina, odnos je zahladio. Da mi je današnja mudrost, odmah bih raščistio, bio sam i ja prkosan. Kad se dva teška karaktera nađu u kratkom spoju, energija nestane. Meni je, iskreno rečeno, bilo krivo, ali nisam htio povući prvi potez. Očito nije htio ni on. Mandžukić je osoba s kojom bih išao u svaku borbu. Što god bilo, znam da će dati sve, da će ti čuvati leđa i da te nikad neće izdati. Dočekao sam pravi trenutak i inicirao razgovor. Htio sam mu reći koliko mi je žao što nemamo više blizak odnos. Zanimalo me što je bio razlog da više od tri godine komuniciramo isključivo kolegijalno. Razgovarali smo otvoreno i svakim trenutkom kao da se topio led između nas, problem koji je nastao ni iz čega. 'Nisam se durio na tebe, mislio sam da se ti duriš na mene, rekao mi je. Između nas je ponovno prostrujala pozitivna energija, kazao je Modrić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.