Lokomotiva prijavila još četvoricu igrača pozitivnih na COVID-19

Petak, 14. kolovoza 2020. 23:24 Napisao/la  SC
Hoće li igrati Ligu prvaka?
Hoće li igrati Ligu prvaka?

Lokomotiva je na službenoj stranici objavila da su još četiri igrača zaražena koronavirusom:

Rezultati jučerašnjih testiranja pokazala su kako su četvorica nogometaša pozitivna na COVID19.

Od toga tri nogometaša NK Lokomotive, te jedan nogometaš koji se trenutno nalazi na probi u NK Lokomotivi.

Sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka (GDPR) nismo u mogućnosti objaviti identitet zaraženih osoba.

Odmah je obaviještena nadležna epidemiološka služba koja je igračima odredila mjeru stroge samoizolacije, a sve sukladno preporukama Stožera Civilne Zaštite RH i radne skupine HNS-a.

Osim zaraženim igračima, mjera samoizolacije je iz predostrožnosti određena i za još jednog igrača Lokomotive, sustanara zaraženog, koji je negativan na testu, no iz mjere predostrožnosti mu je određena mjera samoizolacije.

Ukupno se, s današnjim mjerama, pet nogometaša Lokomotive nalaze u samoizolaciji. Donesene su nove epidemiološke mjere u kojima će se u dodatno postroženim uvjetima trenirati u manjim grupama.

Svi igrači će biti ponovno testirani u narednih nekoliko dana i na taj način će klub precizno pratiti stanje i osigurati sve potrebne radnje kako bi u najvećoj mogućoj mjeri zaštitili igrače i stručni stožer te omogućili sudjelovanje u nadolazećim natjecanjima, stoji u objavi.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.