Zoran Zekić: Malo smo svi začuđeni zbog penala, ništa više ne razumijem

Srijeda, 12. travnja 2023. 22:09 Napisao/la  SC
Zoran Zekić
Zoran Zekić

Hajduk je ostvario plasman u finale Kupa nakon pobjede u Koprivnici, jedini pogodak postigao je Marko Livaja iz kaznenog udarca:

- Čestitam Hajduku na prolazu, želim poštenu borbu u finalu. Mi smo taktički odigrali dobru utakmicu, bili smo mirni i imali dobre izlaske, pa i bolje situacije. Da nije suđen penal, teško da bi nam Hajduk zabio gol. Bili smo konkretniji, nedostajalo je malo brzine. Nismo uspjeli završiti izgrađene akcije, ali ponosan sam na igrače, i zbog ove utakmice i zbog cijele sezone. To su pošteni i karakterni momci koji svaki dan daju sve od sebe. U svlačionici je teška situacija, malo su frustrirani zbog drugog poluvremena i detalja koji je odlučio utakmicu. Nisam stručnjak, ako smijem uopće išta govoriti. Malo smo svi začuđeni zbog penala, to je odvelo utakmicu u drugom smjeru. Protiv Varaždina je prije tri dana bila slična situacija s protivničkim igračem. Lopta se od tijela odbila u ruku i nije sviran penal. Danas se mom igraču lopta od leđa odbila u ruku. Ništa više ne razumijem, kazao je trener Slavena Belupa Zoran Zekić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.