Zoran Vulić: Kup-utakmica između Zadra i Splita zaslužuje tretman povijesne za obje momčadi

Utorak, 17. ožujka 2015. 17:44 Napisao/la  Ivan Jelić

Činjenica je da rastemo, ali ipak ovo je kup, nema popravnog ispita, kaže Vulić uoči kup-utakmice u Stanovima

Nogometaši Splita u srijedu od 17 igraju uzvratnu utakmicu četvrtfinale Kupa protiv Zadra. U prvom susretu momčad Zorana Vulića je slavila rezultatom 1:0, a prvi pokušaj odigravanja uzvratne utakmice je propao zbog natopljenog terena u Zadru.

- Mislim kako ova utakmica zaslužuje tretman povijesne za obje momčadi. Utakmica je to koja može spasiti našu sezonu, ipak je ova nešto lošija od prethodnih, momčad je svjesna toga i želi bit dio povijesti ovog kluba, kaže Vulić.

Dojam je kako "Splitovci" odlaze u Zadar u boljem raspoloženju nego što je to bilo prije dva tjedna.

- U nogometu nema boljeg ili lošijeg trenutka, svaka utakmica donosi novih 90 minuta. Međutim, činjenica je da rastemo, ali ipak ovo je kup, nema popravnog ispita, pa tako moramo učiniti sve da zabijemo gol i ovaj pozitivan rezultat pokušamo sačuvati, govori Vulić.

Igor Štimac, trener Zadra, najavljivao je kako ga previše ne zanima Kup već kako su mu misli usmjerene samo na prvenstvo.

- Svakome je interes igrati u polufinalu kupa, nećemo biti naivni i ući u priče kako nekome to nije u interesu. Stoga te priče nemaju smisla. Zadar je dobra momčad, vraćaju im se Jerbić i Krstanović, osovine njihove ekipe. Još jedanput ću istaknuti kako imaju dosta igrača Hajduka i Rijeke. Drukčiji su nego prvi dio sezone, imaju glavu i rep, ali dojam je kako ih ne ljubi rezultat, smatra Vulić.

Momčad Splita je nakon dužeg vremena skoro pa kompletna.

- Pozitivno je što samo Woon nedostaje, a dobro će nam doći i ova pauza da se u potpunosti kompletiramo, zaključuje Vulić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.