Zoran Vulić: Ako Dinamo slavi s 'Campeones, campeones', a ne 'šampioni, šampioni', onda znate o kakvoj se ekipi radi

Utorak, 19. svibnja 2015. 10:32 Napisao/la  Ivan Jelić

Sutrašnji dan će biti upisan u knjige i drago mi je da ću biti dio toga. Jedan od uvjeta kada sam dolazio bio je da igramo finale, to je bila velika Slavenova (Žužul, op. a.) želja, kaže trener Splita pred finale protiv Dinama

Nogometaši Splita u srijedu od 20 sati igraju finale Hrvatskog nogometnog kluba na Maksimiru protiv Dinama. Bit će to povijesna utakmica za "crvene", prva prilika da u 103. godini postojanja osvoje prvi trofej.

- Sutrašnji dan će biti upisan u knjige i drago mi je da ću biti dio toga. Jedan od uvjeta kada sam dolazio bio je da igramo finale, to je bila velika Slavenova (Žužul, op. a.) želja, ne zahtjev nego želja. On je to zaslužio i drago mi je da nikakvih uvjeta osim da igramo finale Kupa nije bilo. Mislim da sam do svog cilja došao. Objektivno, Dinamo ima veću kvalitetu nego mi. Ja se sad naježim kada pomislim na tu utakmicu, prepadnemo li se, trebamo ići u Zagreb.... Momci će dati maksimum, a ako budu bolji, stisnut ćemo im ruke, govori Vulić.

Izgledi Splita nisu veliki iako je Kup natjecanje koje često nudi iznenađenja:

- Sve je moguće, sjećam se kako je Hajduk slavio protiv Zvezde, europskog prvaka golom Bokšića. Znamo protiv koga igramo, koja je njihova kvaliteta, ako oni naslov slave s pjesmom 'Campeones, campeones', a ne 'šampioni, šampioni' onda znate o kakvoj se ekipi radi..., kaže Vulić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.