ZORAN KVRŽIĆ Na prvo mjesto bih stavio Slugu koji je obranio jedanaesterac

Srijeda, 22. svibnja 2019. 23:39 Napisao/la  SC
Zoran Kvržić, najbolji igrač utakmice
Zoran Kvržić, najbolji igrač utakmice Foto: Lario Tus

 

Zoran Kvržić bio je najbolji igra utakmice: postigao je treći pogodak, asistirao za drugi pogodak, bio u bazi prvog pogotka nakon što je postao prvi igrač Rijeke koji je donio loptu do kaznenog prostora Dinama..

- Iskoristili smo svoje prilike, ali na prvo mjesto bih stavio Slugu koji je obranio jedanaesterac. Tada se lomilo, tko zna u kojem bi smjeru otišla utakmica da je došlo do 2:2. Njega moramo dizati u zrak. Cijela momčad je odigrala na zavidnom nivou, ne bih sebe isticao. Svi su junaci, odigrali smo odlično u svim segmentima i sada zasluženo slavimo. Mogli smo samo sanjati da ćemo ovako završiti sezonu, mislim da može dobiti najvišu ocjenu. Kome posvećujem Kup? Supruzi Maji i sinu Luki, oni su mi najveća podrška, oni mi daju snage da se nosim sa svim izazovima s kojima se susrećem, rekao je Kvržić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.