KUP: RIJEKA - SLAVEN BELUPO Željko Kopić: Sigurno da nam rezultati s Rijekom daju dozu optimizma

Ponedjeljak, 14. ožujka 2016. 19:21 Napisao/la  SC

 Rijeka ima izuzetno visoku razinu stabilnosti na razini kluba, imaju trenera koji ima mogućnost dovođenja igrača točno onog profila koji mu odgovara za sustav, kaže Kopić 


Nogometaši Slavena Belupa sutra u utorak gostuju na Rujevici, gdje od 18 sati igraju prvu polufinalnu utakmicu Kupa protiv Rijeke.

– Sigurno da imamo obavezu odigrati utakmicu na što kvalitetniji način i u što boljem sastavu, no moramo voditi računa da imamo dosta igrača koji su nam se priključili kasnije i nisu prošli pripreme. Sastav vam zaista još ne mogu reći jer trebam vidjeti još sutra do utakmice. Siguran sam da možemo biti dobri i pravi. Svjesni smo njihove kvalitete, ali kup je takvo natjecanje u kojem svatko ima pravo na ambiciju i sigurno nismo došli do ove točke natjecanje da odemo u Rijeku bez cilja. Rijeka ima izuzetno visoku razinu stabilnosti na razini kluba. Imaju trenera koji ima mogućnost dovođenja igrača točno onog profila koji mu odgovara za sustav. Cijelo vrijeme ostaje pri svojem načinu igre, a igrački kadar pojačava, kaže trener Slavena Belupa Željko Kopić.

Slaven Belupo i Rijeka ove su sezone triput igrali neodlučeno u prvenstvu (U Rijeci 3:3 i 1:1, u Koprivnici 0:0).

– Teško je predvidjeti tijek utakmice. Sve tri dosadašnje imale su nekakvu svoju priču. Sve su mogle otići u oba smjera i teško je prognozirati. Svaki rezultat koji nam je aktivan za uzvrat bio bi zadovoljavajući. U dvije utakmice sve je moguće, a u jednoj još i više toga. Sigurno da nam naši rezultati u ovoj sezoni s Rijekom daju određenu dozu optimizma, no to treba potkrijepiti izvedbom na terenu, zaključio je Kopić.

Uzvratna utakmica na rasporedu je 5. travnja u Koprivnici.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.