Zoran Vulić, uoči Kup dvoboja s Hajdukom: Moramo pružiti igru kao protiv Rijeke na Kantridi

Utorak, 30. listopada 2012. 13:47 Napisao/la  Ivan Jelić

Nedjeljna pobjeda nad Splitom vratila nam je samopouzdanje poslije prvenstvenog poraza od Istre 1961 kod kuće, najavljuje kapetan Hajduka Mario Maloča

Igrači Splita nisu imali previše vremena za tugovanje nakon poraza od Hajduka u prvenstvenom ogledu koji je golom Vršajevića otiša na stranu gradskog rivala. Novi sraz najbližih susjeda zakazan je za srijedu s početkom u 17 sati na poljudskoj ljepotici. Riječ je o utakmici osmine finala Kupa Hrvatske. Trener Splita na raspolaganju će imati Radotića i Hrgovića koji zbog žutih kartona nisu mogli igrati u gradskom derbiju. Zaigrati će i Rebić koji je na poluvremenu ostao u svlačionici zbog ozljede, no nije ništa ozbiljnije:

- Poraz od Hajduka, koliko god bolan, pomogao nam je da vidimo neke stvari koje nisu štimale. Hajduk neće ništa mijenjati u svom načinu igre, oni igraju uvijek isto. Mi smo ključ našeg neuspjeha. Trebamo više poštovati sebe, klub i više dati za njega, objasnio je Vulić.

Ivica Križanac je počeo trenirati. Konkurira li on za početnu jedanaestoricu?

- Križanac dugo nije igrao, u dogovoru sa njim ćemo odlučiti da li će zaigrati barem jedno poluvrijeme.

Maloča: Pobjeda u gradskom derbiju nas je digla Umjesto trenera Krstičevića na konferenciji za novinare uoči Kup utakmice sa Splitom pojavili su kapetan Maloča i napadač Vuković. 
- Nedjeljna pobjeda nad Splitom vratila nam je samopouzdanje poslije prvenstvenog poraza od Istre 1961 kod kuće. Sa tri nova boda vratili smo se u vrh tablice i svi očekujemo da uskoro preskočimo Slaven Belupa i budemo na tablici odmah iza Dinama, riječi su Maloče.

Vulić vjeruje u pozitivan ishod ako momčad pruži izdanje iz dvoboja s Rijekom na Kantridi.

- Ako budemo igrali kao protiv Rijeke, imamo velike šanse da preskočimo Hajduka. Međutim ako ponovimo nedjeljno izdanje bijeli su tada u velikoj prednost. Jedino sam zadovoljan kako je momčad odigrala posljednjih 15 minuta susreta, visoko i čvrsto, zaključio je trener Splita.

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.