Tomislav Ivković, trener Lokomotive: Presretan sam što treniram ove igrače

Četvrtak, 18. travnja 2013. 09:29 Napisao/la  SC

Lokomotiva ima puno kvalitetnih igrača, svi su iz Dinamove škole, praktički njihova druga momčadi i tu je cijela paleta kvalitetnih igrača, kaže trener Hajduka Mišo Krstičević o finalu Kupa

 

Trener Mišo Krstičević poslije uzvratnog susreta polufinala Kupa između Hajduka i Slavena Belupa iskreno je priznao:

 

- Uz puno sreće smo se plasirali u finale, Belupo je imao puno više izglednih prilika od  nas. Osjetio se umor kod mojih igrača, dok je gostujući trener promijenio mnogo igrača u odnosu na dvoboj u Koprivnici i djelovali su svježije. Najvažnije je da smo ostvarili plasman u finale gdje nas čekaju dvije teške utakmice sa Lokomotivom. Sve ćemo podrediti tome da osvojimo Rabuzinovi sunce. Prije dvije sezone osvojio sam kup Albanije kada sam bio trener Tirane, sada želim sa Hajdukom osvojiti trofej. Igračima se pruža prilika da osvajanjem Kupa upišu svoje ime u povijest kluba, rekao je Krstičević.

 

O finalu trener Hajduka kaže sljedeće:

 

- Lokomotiva ima puno kvalitetnih igrača, svi su iz Dinamove škole, praktički njihova druga momčadi i tu je cijela paleta kvalitetnih igrača. No, kup je kup i tu svatko može svakog pobijediti, smatra Krstičević.

 

- Mišo Krstičević nas je želio u finalu. Dobio nas je, pa nek sada misli o nama. Nama nije bilo važno s kim ćemo igrati. Jedino smo htjeli u finale. Presretan sam što treniram ove igrače. Pokazali smo da smo pametna momčad s odličnim nogometašima. Bila je jako teška utakmica. Nakon dva gola u prvom dijelu, malo smo pali, ali smo mislima već bili u finalu Kupa, kaže trener Lokomotive Tomislav Ivković nakon povijesnog plasmana u finale Kupa.

 

Roman Sović, trener Slaven Belupa, bio je jako blizu i ostao tako daleko od finala:

 

- Odigrali smo odličnu utakmicu, najbolju ovog proljeća. staje žal što nismo iskoristili priliku koja nam se pružila da iznenadimo Hajduka i plasiramo se u finale. Svoju priliku propustili smo u Koprivnici kada smo izgubili utakmicu iako smo u većem dijelu imali igrača više. Vjerovali smo da možemo proći u finale  unatoč tome što lokalni mediji podcjenjuju moje trenersko znanje, kazao je Sović.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.