Superkup: Dinamo i Hajduk u subotu na maksimirskom travnjaku otvaraju sezonu 2013/14

Subota, 06. srpnja 2013. 18:07 Napisao/la  SC

Superkup, subota (20.30 sati): Dinamo - Hajduk. Mislim da u jednoj utakmici imamo šansu, svjestan sam da obje momčadi neće biti u idealnoj formi, kaže Igor Tudor

Dinamo i Hajduk u subotu od 20.30 (TV Nova) sati na stadionu Maksimir igraju utakmicu Superkupa čime počinje nogometna sezone 2013/14. Zanimljivo, Dinamo i Hajduk odigrali su na Maksimiru zadnju utakmicu prošlog prvenstva. U 9. utakmici Superkupa Dinamo je veliki favorit, kao uostalom u svim utakmicama protiv Hajduka u zadnjih pet, šest sezona. U zadnjih pet utakmica u Maksimiru, Dinamo je pet puta pobijedio. Posebno će biti zanimljivo vidjeti na djelu nove igrače Dinama, koji je za sada doveo pet stranaca.

- S obzirom da smo mi dosta dobro izgledali u prijateljskim utakmicama, nema razloga da ne odigramo dobru utakmicu. Koliko sam pratio i Hajduk je dobro igrao pa nema razloga da predstava ne bude zanimljiva,  rekao je trener Dinama Krunoslav Jurčić.

- Mislim da u jednoj utakmici imamo šansu, igrat će igrači  koji su na pripremama najviše pokazali. Svjestan sam da obje momčadi neće biti u idealnoj formi, nedostaju nam još dva tjedna priprema, kaže trener Hajduka Igor Tudor.

 

Vjerojatni sastavi:

DINAMO: Migliore, Vrsaljko, Šimunić, Addy, Ibanez, Ademi, Fernandes, Husejinović, Antolić, El Soudani, Čop

 HAJDUK: Blažević, Vršajević, Maloča, Milović, Jozinović, Anđelković, Sušić, Caktaš, Kouassi, Vuković, Kiš

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.