RNK Split nakon ispadanja od trećeligaša u Kupu potjerao Zebu, Fučeka, Brlečića i Marčića

Srijeda, 01. svibnja 2013. 09:55 Napisao/la  I. J.

Klub je službeno priopćio da više ne računa na Zebu, Fučeka, Brlečića i Marčića. Oni mogu potražiti nove sredine, a svi igrači koji su nastupili protiv Hrvaca biti će novčano kažnjeni

Trećeligaš Hrvace iz istoimenog mjesta pored Sinja u finalu Županijskog Kupa izbacio je iz daljnjeg natjecanja prvoligaša RNK Split i to nakon boljeg izvođenja udaraca sa bijele točke. U regularnom dijelu susretu je završio neodlučnim ishodom (1:1). Potom se prišlo izvođenju penala kako bi se dobio pobjednik, kod crvenih su promašili Barišić, Fuček, točnije vratar domaćina obranio je njihov udarac, dok je Kvesić pogodio stativu.

Porazom su Splićani ispali iz Kup natjecanja za sezonu 2013/14, što je veliki neuspjeh za momčad koja se bori da se plasira u Europsku ligu. Poslije susreta predsjednik kluba Slaven Žužul održao je sastanak na kojem je obznanio, što je klub potom i službeno priopćio da više ne računa na Zebu, Fučeka, Brlečića i Marčića. Oni mogu potražiti nove sredine, a svi igrači koji su nastupili protiv Hrvaca biti će novčano kažnjeni.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.