RUDEŠ - RIJEKA (14) Riječki klub osigurao live-stream, Rudeš najavio pojačanje iz Manchester Uniteda

Srijeda, 26. listopada 2016. 09:48 Napisao/la  SC

Utakmica između vodećih momčadi druge i prve lige nije bio zanimljiva HNTV, koja prenosi utakmicu između 9. momčadi druge i 4. momčadi prve lige (Solin - Hajduk)


Rudeš je spreman za današnju utakmicu (14) osmine finala Kupa protiv Rijeke. U goste dolazi najbolja hrvatska momčad, igrači Igora Bišćana jedva čekaju utakmicu iako su svjesni protiv koga igraju.

Iz Rudeša su najavili nastup Etzaza Hussaina, atraktivnog pojačanja iz Norveške.  

Hussain je do 2010. bio u Manchester Unitedu, u trima sezonama u danskom Moldeu sakupio je 78 nastupa, prošle sezone nije se uspio nametnuti u turskom Sivassportu i onda je neočekivano završio u Rudešu. Rođen je u Oslu prije 23 godine, pakistanskog je porijekla.

Zanimljivo, Hussain je u dresu Moldea postigao prvi pogodak protiv Dinama (3:3) u uzvratnoj utakmici 3. pretkola Lige prvaka.

Inače, utakmica između vodećih momčadi druge i prve lige nije bio zanimljiv HNTV, koja se odlučila prenositi utakmicu između 9. momčadi druge i 4. momčadi prve lige. Od 14 sati HNTV prenosi utakmicu između Solina i Hajduka.

HNK Rijeka pobrinuo se svojim navijačima osigurati izravni televizijski prijenos, live-stream možete gledati na klupskoj stranici od 14 sati.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.