Polufinale Kupa Hrvatske: Hajduk - Slaven Belupo, Lokomotiva - Cibalia

Petak, 14. prosinca 2012. 13:02 Napisao/la  SC

Prva utakmica igrat će se 3. travnja 2013. godine, a uzvrat je na rasporedu  17. travnja

Hajduk - Slaven Belupo i Lokomotiva - Cibalia odmjerit će snage u polufinalu Kupa Hrvatske, odlučeno je tako ždrijebom koji je održan u petak. Prva utakmica igrat će se 3. travnja 2013. godine, a uzvrat je na rasporedu  17. travnja.

Ždrijeb je tako u polufinalu spojio dvije najbolje momčadi koje su ostale u Kupu, Hajduk i Slaven. U slučaju da Slaven izbaci Hajduk i izbori finale, Hrvatska bi dobila petog pobjednika Kupa od samostalnosti budući da su ovaj trofej dosad osvajali Inker, Dinamo, Hajduk i Rijeka.

S druge strane nakon ispadanja Dinama od Zadra u osmini finala, Splićani se nadaju da će prekinuti trogodišnji post bez trofeja.

- Ako želimo osvojiti Kup Hrvatske, a to nam je glavni cilj ove sezone, trebamo svih pobijediti. Netko će vjerojatno kazati da bi bilo bolje da smo izvukli Cibaliju. Svaka od četiri momčadi koje su ušle u završnicu žele osvojiti Kup i stoga mislim da nema lakog protivnika, rekao je trener Hajduka Mišo Krstičević.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.