ODREĐENI DOMAĆINI 1/8 KUPA

Hajduk i Split igraju na Poljudu

Utorak, 02. listopada 2012. 18:52 Napisao/la  Udruga Prve HNL

Utakmice se igraju 31. listopada s počecima u 15 ili 17 sati, ovisno o prijavi klubova domaćina 

Povjerenstvo za natjecanje Hrvatskog nogometnog kupa uz nazočnost predstavnika klubova sudionika ždrijebom je odredilo domaćine utakmica osmine finala.

Kuglice s imenima klubova izvlačili su predstavnici klubova, a ždrijeb je bio naklonjen većini prvoligaša: Libertas, Gorica i Zelina moraju na gostovanja.

Dinamo će biti domaćin Zadru, gradski ogled Hajduka i Splita igrat će se na Poljudu, Lokomotiva će ugostiti četvrtoligaša Libertas, Zagreb u Kranjčevićevoj dočekati novog drugoligaša Zelinu, Gorica mora u goste Cibaliji, Osijek će biti domaćin Istri 1961, Slaven Belupo formalni je domaćin u srazu s Koprivnicom dok će u trećeligaškom dvoboju GOŠK biti domaćin  Nedelišću.

Utakmice se igraju 31. listopada s počecima u 15 ili 17 sati, ovisno o prijavi klubova domaćina koji imaju na svojim stadionima reflektore, time da će se jedna od utakmica koje se trebaju igrati na stadionu u Maksimiru (Dinamo-Zadar i Lokomotiva-Libertas) igrati dan ranije u utorak.

Izvan utvrđenih termina mogu se igrati i utakmice u eventualnom izravnom televizijskom prijenosu, ovisno o programskim potrebama zainteresiranih televizija.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.