NENAD BJELICA Osvojili bismo Kup da smo realizirali kazneni udarac

Srijeda, 22. svibnja 2019. 20:50 Napisao/la  SC
Nenad Bjelica (Dinamo)
Nenad Bjelica (Dinamo)

Rijeka je u finalu Kupa u Puli s 3:1 pobijedila Dinamo i osvojila prvi trofej u eri nakon Matjaža Keka.

- Bolje su iskoristili svoje šanse. Mi svoje nismo. A nema bolje šanse od jedanaesterca. Da smo zabili, vjerujem da bismo pobijedili. To je nogomet. Nekada iz tri polušanse zabiješ tri gola, imali su još par šuteva. Na poluvremenu sam igračima rekao da možemo okrenuti utakmicu. Da trebamo izaći s drugim stavom na teren. Morali smo riskirati, gubili smo 0:2 i umalo smo se vratili, rekao je trener Dinama Nenad Bjelica dodavši kako je treći gol bio trenutak odluke.

- Treba čestitati Kvržiću. Takav gol se daje jednom u životu, rekao je Bjelica.

- Gledatelji su mogli uživati u nogometu dvije najbolje momčadi. Šteta zbog poraza. Čestitke Rijeci. U drugom poluvremenu smo ih tako stisnuli, nisu mogli izaći iz 16 metara. Očekivali smo ovakvu Rijeku, znali smo odakle će prijetiti. Šteta zbog poraza. Toliko šansi... To je nogomet, komentirao je Arijan Ademi.

Oršić smatra da je Dinamo dominirao do gola Rijeke.

- Ne bih rekao da nismo bili pravi. Mislim da smo dominirali do njihovog gola, nismo stvorili neke izrazite šanse, ali lopta je bila kod nas, oni su nešto na kontre, taj drugi gol su zabili iz ničega, a onda nam se teško bilo vraćati. Drugo poluvrijeme isto, igramo dobro, vraćamo se, imamo penal. Najviše nas je unazadilo to što je dugo trajala ta cijela odluka, i da je fulao, a da je kraće trajalo, ne bi toliko splasnula ta euforija, ali dobro što je tu je, rekao je strijelac Mislav Oršić

- Imali smo igru, držali smo to dobro, prvi put su nam blizu došli u 20. i nekoj minuti i to je bio gol. Dva bezvezna gola, vratimo se dobro u igru, a penal da smo zabili, mislim da bismo riješili to. Dali smo sve od sebe, smatra Emir Dilaver.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.