MARIO MALOČA PORUČUJE

Nadam se da ću u Maksimiru podignuti Kup

Ponedjeljak, 20. svibnja 2013. 16:29 Napisao/la  Ivan Jelić

- Uz podršku Torcide vjerujem da ćemo osvojiti Kup Hrvatske, najavljuje Ivan Vuković

Hajduk u srijedu igra najvažniju utakmicu cijele sezone, čeka ga uzvratni susret finala Kupa Hrvatske protiv Lokomotive. Prvi dvoboj na Poljudu završio je minimalnom ali zasluženom pobjedom bijelih  (2:1). Uoči uzvrata pred novinare su izašli kapetan Mario Maloča te napadač Ivan Giga Vuković:

- Nadam se da ću podignuti pobjednički trofej namijenjen osvajaču Kupa Hrvatske nakon 90 maksimirskih minuta. Imamo dobar rezultat nakon prve finalne utakmice ali svjesni smo da nas čeka jako teška utakmica. Nisu oni bez veze drugi na prvenstvenoj tablici i stoga trebamo biti jako oprezni. Ne znam kako će oni igrati, da li će odmah od prvog sučevog zvižduka krenuti prema našem golu ne bi li što prije zatresli mrežu Kalinića ili će pak čekati, vrebati priliku jer njima i pobjeda rezultatom 1:0 donosi Kup. Pokušat ćemo mi biti momčad koja će nametnuti svoju igru. Oni u prvom susret praktično nisu stvorili pravu šansu, golom smo primili nakon što nisam čvrsto ušao u jedan dvoboj sa Antolićem koji je to iskoristio i zatresao je mrežu Blaževića. Optimist sam vjerujem da ću trofej Rabuzinovo sunce kao kapetan Hajduka visoko podignuti u zrak nakon posljednjeg sučevog zvižduka, kazao je Maloča.

Vuković u posljednje vrijeme ne igra dobro, no ima podršku kapetana i cijele momčadi:

- U posljednje vrijeme upao je u malu krizu, no dobro radi i stalno ponavljam on je naš najbitniji igrač. Nadam se da će Giga odigrati najbolju utakmicu sezone, upisati se u listu strijelaca.

Osvrnuo se Maloča i na protivničku momčad:

- Njihov najbolji, najopasniji igrač je Kramarić, zabio je 15 golova u prvenstvu. Sada je u maloj krzi ali na njega trebate uvijek dobro paziti jer dovoljno mu je malo prostora da zatrese protivničku mrežu. Nikada ne znate kada će bljesnuti. Njihov ključni igrač je Maleš koji sjajno odrađuje svoj posao na sredini travnjaka, kupi "otpatke" razbija igru protivnika. Barbarić je opasan je iz prekida, on je moj dobra prijatelj, no nadam se i vjerujem da će biti tužan po završetku susreta, na kraju će Maloča.

Napadač Ivan Vuković dometnuo je:

- Istina upao sam u malu krizu, dobro sam igrao tijekom cijele sezone. Nažalost kriza je došla u trenucima kada Hajduk riješava pitanje igranja naredne sezone u Europskoj ligi. Vjerujem da uz pomoć suigrača iz nje izaći već u srijedu u dvoboju sa Lokomotivom. Inače, čeka nas težak susret protiv jedne odlične momčadi koja je to pokazala i potvrdila tijekom cijele ove sezone. Mnogo puta smo igrali protiv njih malo smo im golova zabili što znači da imaju jako dobru obranu. Imamo pozitivan rezultat nakon splitske utakmice, uz podršku Torcide koja je najavila da će nas u velikom broju doći bodriti, vjerujem da ćemo osvojiti Kup Hrvatske, zaključio je Vuković.

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.