Kup: Utakmica između Zadra i Splita odgođena zbog potopljenog travnjaka

Srijeda, 04. ožujka 2015. 18:28 Napisao/la  SC

Utakmica bi se trebala igrati 18. ožujka od 17 sati

Uzvratna utakmica između Splita i Zadra na Stanovima odgođena je zbog potopljenog travnjaka, utakmica bi se trebala igrati 18. ožujka od 17 sati.

Oba kluba su inzistirala su da se utakmica ne odigra u takvim uvjetima, a glavni sudac Ante Vučemilović udovoljio je njihovim zahtjevima nakon što se u pratnji dvojice kapetana uvjerio da teren nije ni približno pogodan za odigravanje sureta.

- Besmisleno bi bilo da igrači riskiraju ozljedu u ovakvim uvjetima, nadam se da će biti još ovako razumnih sudaca koji će odgoditi utakmicu ako ne postoje uvjeti za odigravanje. Nogomet se ipak igra zbog publike, ova odluka je najbolja za svih i obje strane su se s njom složile, kaže trener Splita Zoran Vulić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.