Kup: Trener Oriolika i Goran Tomić zajedno igrali za mladu reprezentaciju

Subota, 13. studenog 2021. 09:25 Napisao/la  SC
Goran Tomić
Goran Tomić

Rijeka danas igra (14, HNTV) u Oriovcu igra utakmicu osmine finala Kupa, vodećoj momčadi Prve HNL na putu prema četvrtfinalu stoji trećeligaš Oriolik.

- Prvenstvo je najvažnije, ovo je samo veliki i lijepi bonus. Općenito, opet su selo i okolica živnuli, svi spominju samo Rijeku, svi se potajice nadaju prolasku pa da zaigraju Dinamo i Oriolik na Maksimiru. Dva nam najdraža kluba. To baš i nije realno, ali sportski je nadati se i kako je naš “Mića” rekao, nitko nam ne može braniti da sanjamo. Ali kad realno razmislimo, dolazi nam trenutno po tablici najbolja ekipa u Hrvatskoj. Ekipa koja ima glavu, rep i našeg Robu Palikuću što je čini još jačom. Ali nama je drago, jer smo ga i službeno doveli u selo pa ćemo odmjeriti snage. Nadamo se da ćemo pružiti što bolji otpor i da će doći puno ljudi i da će atmosfera bit odlična kao i uvijek na ovakvim utakmicama, kazao je kapetan Oriolika Josip Herceg za sportalo.hr.

Zanimljivo je da su trener Oriolika Robert Dujić i Goran Tomić zajedno igrali u mlađeuzrasnim kategorijama hrvatske reprezentacije.

Pobjednik današnje utakmice u četvrtfinalu igra protiv Dinama u Maksimiru.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.