KUP: SLAVEN B. - RIJEKA Željko Kopić: Pogodak u gostima daje nam izglede za prolaz

Utorak, 05. travnja 2016. 10:12 Napisao/la  SC

 Bilo bi dobro da prvi postignemo pogodak, jer tada bi naši izgledi bili veći od njihovih, kaže trener Slaven Belupa


Slaven Belupo i Rijeka danas od 17.30 igraju uzvratnu utakmicu polufinala Kupa u koju gosti ulaze s prednošću 2:1 iz prve utakmice. Aktivan rezultat iz prve utakmice i subotnja utakmica (0:0) izgledaju obećavajuće za momčad Željka Kopića.

– Riječani su nas u prvoj utakmici pobijedili 2:1, ali pogodak koji smo postigli u gostima daje nam izglede na prolaz. Svjesni smo da je Rijeka uz Dinamo naša najbolja ekipa, no u subotu smo pokazali da joj se možemo ravnopravno suprostaviti i da nije nepobjediva. Imali smo više prigoda od njih i ako ćemo igrati kao u prvom poluvremenu, onda možemo biti optimistični. Sigurno nam neće biti lako, jer su zaista kvalitetna momčad koja igra vrlo odgovorno i disciplinirano, ali naša se igra također gradi na isti način. Bilo bi dobro da prvi postignemo pogodak, jer tada bi naši izgledi bili veći od njihovih. Nadam se i velikoj podršci naših navijača koja bi nam bila vjetar u leđa za pobjednički rezultat, kaže trener Slaven Belupa.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.