NOGOMETNI KUP

Bubnjić u 92. minuti osigurao polufinale Slaven Belupu

Srijeda, 28. studenog 2012. 19:31 Napisao/la  SC

Uzvratna utakmice četvrtfinala Kupa: Slaven Belupo - Zadar 3:1

Četvrtfinale Kupa

SLAVEN BELUPO – ZADAR 3:1

Stadion u Koprivnici. Gledatelja: 1500

Sudac: Danijel Trampus (Osijek)

Strijelci: 1:0 Vugrinec (4), 1:1 Mršić (48), 2:1 Šaban (77), 3.1 Bubnjić (90+2)

Žuti kartoni: Pelin, Grgić, Bubnjić, Šaban (S. Belupo), Ježina, Bilaver, Ivančić, Banović (Zadar)

SLAVEN BELUPO: Pelin, Grgić, Bubnjić, Purić, Maras, Gregurina (72 Brlek), Ćanađija, Bušić (54 Glavica), Delić, Vugrinec (46 Geng)

ZADAR: Ježina, Bilaver (88 Šimurina), Sarić, Ivančić, Heister, Begonja, Jerbić, Branović, Perica (70 Surać), Prahić, Mršić (86 Muić)

Igor Bubnjić od srijede je heroj Koprivnice. Njegov pogodak glavom u 92. minuti bio je ono što je trebalo Slaven Belupu da bi izbacio Zadar i plasirao se u polufinale Kupa Hrvatske. Zadranima je samo minuta nedostajala da nakon Dinamova skinu još jedan veliki skalp, no sreća im je ovoga puta okrenula leđa.

Iako je sve upućivalo da ga neće biti u sastavu, kralj hrvatskih strijelaca Davor Vugrinec ne samo da je igrao od prve minute već je u 4. minuti doveo Slaven u vodstvo i time anulirao prednost Zadrana iz prvog susreta. Međutim, u 48. minuti nastavka goste je u igru za polufinale vratio njihov najbolji strijelac ove sezone Antonio Mršić.

Kada je Martin Šaban pogodio za 2:1 ostalo je još 13 minuta do isteka 90., a 16 minuta bilo je potrebno za veliko slavlje "farmaceuta" koji su se tako pridružili Lokomotivi i Cibaliji u polufinalu.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.