POLUFINALE KUPA HRVATSKE

Utakmica Slavena i Hajduka odgođena za 10. travnja

Utorak, 02. travnja 2013. 21:15 Napisao/la  SC

Utakmica je trebala biti odigrana u srijedu, ali nakon inspekcije travnjaka donesen je zaključak da će se utakmica odgoditi 

Prva utakmica polufinala Kuoa Hrvatske između Slaven Belupa i Hajduka odgođena je za 10. travnja zbog katastrofalnog stanja travnjaka na stadionu u Koprivnici. Utakmica je trebala biti odigrana u srijedu, ali nakon inspekcije travnjaka donesen je zaključak da će se utakmica odgoditi budući da ni za srijedu nisu najavljeni bolji vremenski uvjeti.

Naime, u Koprivnici već tri dana pada kiša, nakon koje je stigao snijeg koji je najavljen i za srijedu, te četvrtak. Klubovi su se složili da je odgoda jedino rješenje koju je odobrio povjerenik lige Josip Brezni.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.