Marin Brbić: Braća Mamić uz pomoć sudačke organizacije ubili su draž domaćem natjecanju

Srijeda, 16. ožujka 2016. 12:08 Napisao/la  SC

 Kao da nije dovoljno to što su Zdravko i Zoran na čelu današnjeg Dinama uništili hrvatski nogomet nego su još toliko bezobrazni i bahati da sebi uzimaju za pravo dijeliti nam svima lekcije o poštenju i moralu, kaže Brbić


Predsjednik Hajduka Marin Brbić oštro je reagirao na provokaciju Zorana Mamića! Trener Dinama cinično je izjavio da bi današnju utakmicu (17.30) polufinala Kupa između Hajduka i Dinama treba suditi Marin Brbić:

- Izjava Zorana Mamića uoči našeg susreta na Poljudu krajnje je neprimjerena, ispod svake razine. Ne mogu je drugačije komentirati nego kao još jedan dokaz da nema kraja bezobrazluku i bahatosti braće Mamić. Kao da nije dovoljno to što su Zdravko i Zoran na čelu današnjeg Dinama uništili hrvatski nogomet nego su još toliko bezobrazni i bahati da sebi uzimaju za pravo dijeliti nam svima lekcije o poštenju i moralu. Nogomet se u Hrvatskoj danas igra isključivo za privatni interes braće Mamić, a o njihovom poštenju i moralu najbolje svjedoči stanje u kojem se nalazi hrvatski nogomet te brojne istrage koje su protiv njih pokrenute. Braća Mamić, među ostalim i uz pomoć sudačke organizacije, ubili su svaku draž i neizvjesnost u domaćem natjecanju podredivši sve jednom klubu i jednom gazdi. Oni koji su otjerali gledatelje s tribina i za vlastiti račun privatizirali hrvatski nogomet, Savez i sve reprezentativne selekcije, sada očito jedini izlaz vide u banaliziraju problema koje su upravo oni uzrokovali i za koje su odgovorni. Zahvalio bih se Zoranu Mamiću na njegovoj velikodušnoj ponudi, ali ne hvala, ne bih nikada uzeo sebi za pravo da sudim nogometne utakmice kao što to on i njegov brat sude već duže od desetljeća u hrvatskom nogometu. Nažalost, osuđujući pritom i hrvatski nogomet - na propast, rekao je Brbić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.