HRVATSKI KUP

Dinamo lakoćom pobijedio na Poljudu

Srijeda, 16. ožujka 2016. 19:29 Napisao/la  Ivan Jelić

Prva utakmica polufinala Kupa: Hajduk - Dinamo 0:2.


Nogometaši Dinama stekli su dva pogotka prednosti u prvoj polufinalnoj utakmici Kupa protiv Hajduka, modra momčad pobijedila je na Poljudu rezultatom 2:0.

Prema prikazanom u prvom dijelu, Dinamo je vrlo lako mogao ostvariti veću razliku.

Soudani je u 22. minuti postigao pogodak preciznim udarcem s ruba kaznenog prostora. U 28. minuti Soudani je asistitirao Čoriću za pogodak na kraju školske akcije.

Dinamo je u prvom dijelu potpuno nadigrao nikada slabiji Hajduk, koji je izgledao nižerazredno. Vratar Kalinić najzaslužniji je što se na odmor otišlo sa samo dva gola prednosti za Dinamo.

U nastavku je Dinamo igrao puno ležernije, što je momčadi Hajduka omogućilo da uspostavi ravnotežu, pa čak i pritisne. Ništa od svega toga, Dinamo je u ovom trenutku prejak.

HAJDUK: Kalinić, Juranović, Nižić, Šimić, H. Milić, Jefferson, Mujan (46 Velez), Sušić, Roguljić, Tudor, Vlašić

DINAMO: Ježina, Matel, Sigali, Schildenfeld, Musa, Machado, Antolić, Soudani (74 Fernandes), Rog (66 Henriquez), Ćorić, Pjaca (64 Brekalo)

Prva utakmica polufinala Kupa: Hajduk - Dinamo 0:2 (Soudani 22, Ćorić 28)

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.