Mišo Krstičević, trener Hajduka: Nećemo podcijeniti Zelinu koja ima niz iskusnih prvoligaških igrača

Ponedjeljak, 26. studenog 2012. 22:45 Napisao/la  Ivan Jelić

Jednostavno tražim klapu koja će se sljedeće godine boriti za naslov prvaka. Caktaš i Bencun će dobiti priliku do kraja sezone. Sve je tu jasno, mene zanima samo rad, red i disciplina, objašnjava Krstičević


Mišo Krstičević je trener koji od svojih igrača zahtijeva "željeznu disciplinu". Za njega nema popusta bez obzira o kojem se igraču radi. Riješio se ljetos Anasa Sharbinija i Trebotića koji nisu prihvatili ono što je od njih tražio nakon što je proljetos preuzeo momčad nakon odlaska Krasimira Balakova. Sada se okomio na Caktaša i Bencuna, prvog nije uveo niti minute protiv Osijeka u Gradskom vrtu, a drugog je uveo u 58. minuti, te ga potom izvukao iz igre u 81. minuti. Nema igrača kojem nije barem na kratko vrijeme oduzeo mobitel kada ga je uhvatio da priča:

- Jednostavno tražim klapu koja će se sljedeće godine boriti za naslov prvaka. Caktaš i Bencun će dobiti priliku do kraja sezone. Tijekom zimske pauze napravit ću analizu sa stručnim stožerom. Neki će igrači otpasti, prije svega oni koji nisu ispunili kriterije. Neke ćemo pokušati dovesti. Sve je tu jasno, mene zanima samo rad, red i disciplina, objašnjava Krstičević.

Caktaš i Bencun su u nedjelju i ponedjeljak odradili trening sa suigračima, obojica su među kandidatima za dvoboj protiv Zeline u utorak. To je prva utakmica četvrtfinala Kupa Hrvatske, susret se igra u Svetom Ivanu u Zelini. Krstičević je gledao momčad Zeline u srazu sa Lučkom:

- Sigurno je da nećemo podcjeniti momčad Zeline koja u svojim redovima ima niz iskusnih prvoligaških igrača. Sam plasman u četvrtfinale Kupa Hrvatske dovoljan je pokazatelj da se radi o dobroj momčadi, riječi su Krstičevića.

U momčad se vraća reprezentativac Radošević kojeg je trener odmarao u subotnjem ogledu sa Osijekom, a u udarnoj bi se postavi moglo naći mjesta i za Caktaša.

Najvjerojatniji sastav: Blažević - Vršajević, Maloča, Milović, Stojanović – Radošević, Milić - Sušić, Andrijašević, Caktaš – Maglica

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.