Istra 1961 u srijedu gostuje u Maksimiru, Gotal i Mitrevski za sada jedini otišli iz Pule

Utorak, 28. studenog 2017. 11:23 Napisao/la  SC

Strancima je u ovoj situaciji puno teže nego nama iz Hrvatske, ali mislim da se uz te odlaske i dalje dobro držimo, ostali smo klapa te u svlačionici, kaće Dino Halilović

Dino Halilović
Dino Halilović Foto: www.istra1961


Istra 1961 u srijedu (15) igra četvrtfinalnu kup-utakmicu protiv Dinama u Maksimiru, gostovanje kod vodeće momčadi HNL-a nakratko je u drugi plan potisnulo egzistencijalne teme.

Igrači mjesecima nisu dobili plaće, a novog vlasnika nema na vidiku:

- Činjenica je da je strancima u cijeloj ovoj situaciji puno teže nego nama iz Hrvatske, pa su prvi koji su nas napustili bili Mitrevski i Gotal, ali mislim da se i uz te odlaske i dalje dobro držimo, ostali smo klapa te u svlačionici i dalje vlada pozitivna atmosfera. Što se mene osobno tiče, ja ću sigurno izgurati do kraja polusezone. To je praktički još samo dva-tri tjedna koji mi ništa neće ni dodati, ni oduzeti i odradit ću ih ovdje profesionalno, a onda ćemo vidjeti što i kako dalje.  Ako ovakva situacija ostane u klubu, realno je za očekivati da ću u zimskoj stanci otići, no nadam se da će se nešto promijeniti, jer bih stvarno volio i dalje biti dijelom Istre 1961, rekao je Dino Halilović za Glas Istre.

- Bez obzira na ovu tešku situaciju, svi odreda maksimalno rade na treninzima i daju sve od sebe na utakmicama te mogu reći da sam ponosan na dečke i na to kako se nose sa svim problemima. Nama mladima ipak je nešto lakše od onih igrača koji imaju ženu i djecu te koje u potpunosti razumijem i podržavam njihove odluke, bez obzira kakve one bile. Nama koji smo u Puli bez obitelji najvažnije je ipak igrati te shodno tome lakše sve brige maknemo sa strane, fokusiramo se na teren i razmišljamo kako da na njemu pružimo svoj maksimum, kaže jedan od najmlađih igrača Istre 1961.

Dinamo čeka Istru nakon što je odigrao neodlučeno (1:1) protiv Rudeša što nalaže potpunu mobilizaciju momčadi Marija Cvitanovića.

U srijedu igraju Dinamo - Istra (15) i Osijek - Hajduk (18).

Rudeš i Lokomotiva igraju (16) četvrtak, 30. studenog, dok Inter i Rijeka igraju 13. prosinca. 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.