POLUFINALE KUPA Iako je medijska pažnja u srijedu usmjerena prema Poljudu, u Kranjčevićevoj se igra utakmica više kvalitete s obzirom na formu Rijeke i Lokomotive

Srijeda, 03. travnja 2024. 10:55 Napisao/la  SC

Lokomotiva ove godine pobijedila  Dinamo u Maksimiru (3:0) i Hajduk na Poljudu (2:1), osvojila je više bodova od Hajduka

Iako je medijska pažnja u srijedu usmjerena prema Poljudu, u Kranjčevićevoj se igra utakmica više kvalitete s obzirom na formu Rijeke i Lokomotive
Foto: HNK Rijeka/Facebook

Lokomotiva i Rijeka u srijedu od 16 sati u Kranjčevićevoj igraju utakmicu polufinala kupa.

Zagrebačka momčad ove godine igra ponajbolji nogomet u HNL-u, u deset utakmca jedino su Rijeka (27) i Dinamo (23) bili uspješniji.

Lokomotiva je u nastavku doživjela samo poraz (0:4) od Rijeke na Rujevici, pobijedila je Dinamo u Maksimiru (3:0) i Hajduk na Poljudu (2:1), osvojila je (19) pet bodova više od Hajduka (14), koji je odigrao utakmicu manje.

Iako je medijska pažnja u srijedu usmjerena prema Poljudu, gdje od 19 sati počinje polufinalna utakmica između Hajduka i Dinama, u Kranjčevićevoj se igra utakmica više kvalitete s obzirom na formu Rijeke i Lokomotive.

Rijeka je favorit u polufinalu, ali ne tako izraženi kao što se čini u medijskim najavama utakmice.

Jedino je statistika međusobnih utakmica izrazito na strani Rijeke, Silvijo Čabraja u šest zadnjih utakmica nije uspio pobijediti Rijeku!

Čabraja je zadnji put pobijedio Rijeku početkom kolovoza 2022. godine, kada je privremeni trener Rijeke bio Fausto Buducin.

Današnja momčad Rijeke nema puno veze s momčadi koju je Čabraja pobijedio, od 16 igrača koji su u zadnjem porazu igrali protiv Lokomotive u današnjem rosteru Rijeke samo su četvorica (Labrović, Hodža, Selahi, Obregon) igrača.

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.