Polufinale Kupa (19): Hajduk traži finale pred 15.000 gledatelja, lokose ne zavarava 1:1 iz Vinkovaca

Srijeda, 17. travnja 2013. 11:04 Napisao/la  SC

-  Mi sigurno nećemo igrati na 0:0. Ponašat ćemo se kao i uvijek, želimo pobjedu, te na taj način izboriti plasman u finale, najavljuje trener Zagrepčana Tomislav Ivković

U srijedu će biti poznati finalisti ovogodišnjeg izdanja hrvatskog Kupa. Nogometaši Hajduka u Splitu brane 2:1 prednost iz Koprivnice, dok mlada momčad Lokomotive u Zagrebu igra s Cibalijom (0:0). U redovima Splićana vlada veliki optimizam, najviše zbog odaziva navijača.

Predsjednik Marin Brbić već trlja ruke jer će uzvrat Kupa donijeti i pokoju kunu u prilično praznu klupsku blagajnu. Smislili su na Poljudu dobar način da privuku navijače, ulaznica za sve tribine ima jedinstvenu cijenu od 40 kuna.

- Očekujem da će na tribinama biti između 10 i 15 tisuća gledatelja, naravno da bih volio da ih dođe i više. Atmosfera je dobra, pozitivna, imamo dobar rezultat iz prve utakmice i imamo pravo vjerovati da možemo u finale Kupa, objasnio je predsjednik Splićana Marin Brbić.

Lokosi bi pak u finale prošli i s rezultatom 0:0.

- Mi sigurno nećemo igrati na 0:0. Ponašat ćemo se kao i uvijek, želimo pobjedu, te na taj način izboriti plasman u finale, najavljuje trener Zagrepčana Tomislav Ivković.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.